kaybolan sakiz 

kapat
  1. insanların kaybolmayan sakiz arayışına girmesindeki en büyük etmen. beyaz yer yer de renkli kimi zaman meyve aromalı kimi zamansa kokusu bile olmayan ama en nihayetinde kaybolan nesne. imageshack linki verecektim aslında ama fotoğrafını çekerken kaybettim. göstermek istemiyor kendisini. kurnaz, o derecede sinsi. bulur bulmaz çöpe atacağım zaten. kaybol gözümden.
    #3159675 (larker, 18.03.2008 21:27)
  2. reklama göre chewydent dışındaki her türlü sakızdır.
    #3159694 (mor ve berisi, 18.03.2008 21:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kaybolan sakiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaybolan sakiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaybolan sakiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» unique270 » oss baraj puani » muzeyyen senar » sylvester stallone » trafik lambalarini gecip durmak » ilkokulda ogretmenin ayak islerini ustlenme hevesi » bekletildiginde surekli cagri birakan kisi » am general » 4 milyar 382 milyon ytl » heathen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci