kaybolan cep telefonunu caldirmak 

kapat
  1. evdesindir. bir an cep telefonun lazım olmuştur. ne biliym evin önündeki yolda kavga edenlerin videosunu çekeceksindir ya da birini araman lazımdır. işte o an cep telefonun piyasada yoktur. evdekilere sorarsın "nereye koyduysan ordadır" derler. işte o anda dahiyane fikir aklına gelir ve evden birisine "benim telefonu bi çaldırsana" dersin. telefon çalar ve sende sesin geldiği noktaya gider telefonuna kavuşursun. mutlusundur.
    tanım: en etkili telefon bulma yöntemi.
    #3400044 (vurursa gol olur, 15.05.2008 13:25 ~ 13:26)
  2. eğer dışarıda kaybolduysa iyi yürekli bir insanın bulmuş olup açabileceği yönünde genelde beyhude bir umutla gerçekleştirilen faaliyet.
    #3401887 (mithrandir, 15.05.2008 21:18)
  3. eğer çalındıysa ''aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyo'' çağrısı duyulacaktır büyük ihtimal...
    #3401907 (crazyhodja, 15.05.2008 21:20)
  4. evde kaybolmuş cep telefonunu bulmak için ideal bir yöntemdir.
    zira kaybolan kumanda vs olunca çaldıramadığımız için yanarız. uzun süre ararız. bu yüzden kaybolan cep telefonunu çaldırmak iyidir.
    #3401946 (densenblood, 15.05.2008 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kaybolan cep telefonunu caldirmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaybolan cep telefonunu caldirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaybolan cep telefonunu caldirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buy more » gurpinar » asphyxiate » cool erkek » uykusuz » otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek » mahir cayan kim lan » nokta noktam » sozluk yazarlarinin nicklerinden sikinti cekmesi » hastasi olunan alintilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci