kaybedenler 

kapat
  1. sezen aksu şarkılarından biridir. levent yüksel söylemiştir.

ne hazin değil mi sevgilim hikayemiz
    maalesef pek farki yok diğerlerinden
    itiraz etmedik itiraf etmedik
    kaybedenlerdendik değerlerinden
    bari sen sonradan birazcik mutlu oldun mu?
    el yordamiyla iyi kötü bir yol buldun mu?
    hiç hayir dedin mi soru sordun mu?
    memnun değilim aldiğim haberlerinden
    beni sorarsan şahitsiz suçlar gibi
    kinali kanadi kirilmiş kuşlar gibi
    yazi gelmeyen upuzun kişlar gibi
    unutulmuşlar diyarinda düşünüyorum...
    #327139 (Jassemine, 08.06.2006 01:02)
  2. (bkz: loser)
    #327143 (Sin..., 08.06.2006 01:03)
  3. ilk önce ebru gündeş "ahdım olsun" adlı kasedinde okumuştur,şarkı arabesk tarzdadır.daha sonra da sezen aksunun desteğiyle levent yüksel de okumuştur.fakat şarkı ebru gündeş için yapıldığından arabesk hali levent yükselin söylediğinden daha güzeldir

hiç hayır dedin mi,soru sordun mu?? güzel söylemiş olsa da içerdiği anlamlar nedeniyle ebru gündeşe bir kaç beden büyük şarkıdır

edit: 2002 ebru gündeş-ahdım olsun albümü
    2004 levent yüksel-uslanmadım albümü
    #504995 (pislikabidesi, 06.08.2006 15:30 ~ 16:26)
  4. nasıl güzel söylemiş levent yüksel bu muhteşem şarkıyı. müzik de öyle acıklı ve oynak ki, oynatarak efkarlandırıyor insanı. *
    #1367428 (missbee, 03.03.2007 00:00 ~ 00:04)
  5. hayatta yaşadıklarımız sonucu arasına girdiğimiz insan topluluğu.
    #1367471 (chemistry, 03.03.2007 00:09)
  6. sezen bu şarkı için şöyle demektedir;

"şimdi sizlere Ebru Gündeş'in son albümünden bir şarkı söyleyeceğim. Seviyorum bu şarkıyı, tüm şarkılarıma ayılıp bayılıyor değilim, Kaybedenleri dinleyen var mı aranızda?.."
    alkış alkış alkış
    "cadı gibi takip edenler var tabii, buyrun.."

çok ağır bir şarkı bu, çok güzel...
    #1367711 (kIran kIrana, 03.03.2007 01:08)
  7. Seden Gürel'in bir nefes albümünden bir şarkı

ben yeni doğmuş bebekler gibi
    savunmasız
    Oysa sen kalbi kırık yorgun korkak
    Çaresiz

Farz et ki ben hazırım her şeye hayata dair
    insana dair
    Oysa sen öfken kime neye unutulmuş çoktan
    Uyan yattığın derin uykudan

Kaç kurtul korkularından hemen, çok geçmeden
    Çık dışarıya yağmurlar yağsın, kalbindeki kuraklığın üstüne

Fırtınalar kopsa, yürek kaldırmasa
    Tutunacak bir dal olmasa
    Ellerinden kayıp gidiyor gibi görünür hayat
    Sana aşkla bakan biri yoksa

Gözlerinden anlaşılır kaybedenler
    Çağırsan da dönmez ki gidenler
    Kalplerinde boynu bükük kardelenler
    Bir kez sarılsam ne olur diye diye
    #3123776 (kIran kIrana, 11.03.2008 17:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kaybedenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaybedenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaybedenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babanin sapkasini yere dusurmek » savas ve kadin » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » kim nerede » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » julius aghahowa » ucuncu dunya savasi guncesi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » la havle ve la kuvvete falan olmak » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » beklenti » turkiyede ziraat muhendisi olmak » yildirim demiroren » mesnevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cahillikler kitabi » you really got a hold on me » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » buralardan gitme » frank rijkaard » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » orgeneral sadi ozcan » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » isik ver bana » serva dinu » cok guzel hareketler bunlar esprileri » barack obama » dp perfumum » 4 luni 3 saptamani si 2 zile