kayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kayan kadinlari
  2. kayan yazi
  3. fethullah kayan
  4. kaydiraktan kayan genc
  5. kayan yazi ozelligi
  6. kayan pideli kofte
  7. merdiven korkulugundan kayan kiz
  8. fasizme kayan mahir cayan
  9. kayan yildizi superman sanmak
  10. yar kayan bir yildiz oldu gozlerinde can

© 2008 - uludağ sözlük

kayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baykal in sicilinin erdogan a gore tertemiz olmasi » hasan mezarci » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » horozu cok olan koy » bir boka benzemeyen minimal siir » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » mangal mizah dergisi » bionic commando rearmed » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » celestial teapot » turk dizisi cekmek icin gerekenler » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » bezele » apollonia » istanbul park » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beziman » konustur iddiani katla parani » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » guitar hero world tour » guillermo ochoa » kurtlar vadisini torrentden indirmek » prezervatif » ask ukte doldurur » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » enis faik arcan » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » roll over beethoven » karl marx ve friedrich engels » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » zoey 101