kayan kayana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kayan kadinlari
  2. kayan yazi
  3. fethullah kayan
  4. kaydiraktan kayan genc
  5. kayan yazi ozelligi
  6. kayan pideli kofte
  7. merdiven korkulugundan kayan kiz
  8. fasizme kayan mahir cayan
  9. kayan yildizi superman sanmak
  10. yar kayan bir yildiz oldu gozlerinde can

© 2008 - uludağ sözlük

kayan kayana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kayan kayana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayan kayana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polat alemdar in eroinman olmasi » dunyanin en mutevazi adami » tkp » kurtlar vadisi pusu giray » kimse yazmazsa ben yazarim » f 16 fighting falcon » mahsun kul » thich quang duc » mulayim » kaynana semra » kolun trafik kazasinda kopmasi » konsantre matik » gercek » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » huzun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuantum sifreleme » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » serdar akinan » john travolta » iyilesmeyen yaralar » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » revolver » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » kabul ediyorum carlos benden iyi » doviz fiyatlari » driving miss daisy » ask incitir » the usual suspects » ask aldatir » istemezdim