kayak yaparken fotograf cekilip facebook a koymak 

kapat
  1. facebook popüler diye bu örneği verdim. ha keza bu örneğe farklı formatta aynı amaca hizmet eden diğer siteler de dahildir.

etrafta çokca bulunan, hatta aramızda da olduğuna emin olduğum insan çeşidi. şahsen çok garip buluyorum hepsini. siz de fark etmişsinizdir, bahsi geçen fotoğraflarda yüzde öyle bir ifade var ki, sanki evereste çıktı pezevenk, öyle mutlu.

şöyle efendim, kayak yaparken çekilen fotoğralı elaleme yansıtmanın amacı ne? anlayamıyorum.. tamam çek; anı olarak dursun, orası eyvallah. fakat herkesle paylaşman niye? özetle dağa çıkıp kardan kaydın işte, eşek herif, aya gittin sanki. hayır merakta etmiyorum nereye gidiyor "bu kız-erkek" diye? s.kimde değil açıkcası, bana ne lan. ha öyle her boku koyacaksan o zaman migrosta alışveriş yaparken resmini de koy oraya, iyice sıç ağzına feysbukun.. yani dağa gidip kardan kaymanın ne artistliği, ne getirisi olabilir ki? almışsın eline snowboardı 40 yıllık kayakçı gibi, yüzünde yavşak bir ifade. çaycuma belediye başkan adayı gibi poz vermisin birde. manyak mısınız oğlum? valla bak normal değil bunlar.

zaten kayak yaparken çekilen fotoğraflı yüklemek istop oynarken çekil fotoğrafları yüklemek gibi bir şey değil midir? normal insan yapmaz, mantıklı bir şey değil bu. şahsen korktum sizden ben. yemin ederim korktum. allaha yakın bana uzak kayın.. birde çekildiği bütün fotoğrafları koyanlar yok mu, sizin ayrıca ağzınızı kırayım, dağ ayıları sizi..
    #3700916 (salcali ekmek, 22.07.2008 07:58 ~ 08:58)
  2. ''ben kayak yaptım akıllı olun'' mesajını vermek isteyen kişinin davranışı.
    #3700919 (yazaman, 22.07.2008 08:07)
  3. reklam kokan hareketler bunlar diye altına yorum yazılacak harekettir.
    #3700925 (dymunds, 22.07.2008 08:13)
  4. sadece ego tatminine yarıyor. yoksa kimsenin s.kinde değil hani..

(bkz: kendimden biliyorum)
    #3700945 (bydnvr, 22.07.2008 08:37)

© 2008 - uludağ sözlük

kayak yaparken fotograf cekilip facebook a koymak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kayak yaparken fotograf cekilip facebook a koymak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayak yaparken fotograf cekilip facebook a koymak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marco evaristti » yalikavak » carlton myers » ahbucag08 » kotu soz sahibinindir » yaran msn iletileri » bab aziz » forum kayseri » basligima sahip olabilirsin ama ruhuma asla » paradise of lost birds a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games