kayaci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali kayaci
  2. aysun kayaci
  3. kayaci vadisi
  4. sana bir aysun kayaci ya iki
  5. aysun kayaci gulusu
  6. mehmet harun kayaci
  7. aysun kayaci dan aforizmalar
  8. aysun kayaci vs prettygirl17
  9. aysun kayaci nin ust dudagi
  10. aysun kayaci li pepsi max reklami

© 2008 - uludağ sözlük

kayaci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kayaci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kayaci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gregor fucka » hanimaga yi tenzih ederek ermenilere saldirmak » ozlu sozler » apocalypto » 2007 genel secim oylarinin copten cikmasi » ediz hun » antonio pinto » alternatif acikogretim fakultesi sinavi sorulari » rio de janeiro » death magnetic albumunun kusursuzlugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games