kaya baligi kaya 

kapat
  1. bir kemik macerası..
    #203026 (shalamar, 27.04.2006 16:35)
  2. kedidir o kedi
    #203108 (enterezan, 27.04.2006 16:57)
  3. (bkz: saf koca saffet)
    (bkz: prensiplerim vardır)
    #1090866 (zubizarett, 01.01.2007 20:49)
  4. cengiz ustun ün çizdiği foto roman.
    #3421455 (hebeley episode II, 20.05.2008 11:00)

© 2008 - uludağ sözlük

kaya baligi kaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaya baligi kaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaya baligi kaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saint nicholas » ben kimim » rakimalboga » tatnim » cocaine cowboy » sair uuserlardan siirler » buyuk asklar nefretle baslar » benim annem bir melek » like a prayer » wrath of the lich king » palavra » master master diye bagirmak » hani yaylam » bir boka benzemeyen minimal siir » turkiye a milli futbol takimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » firinda kanat » seytanin atina binmek » bosanmayla ayrilik ayarindaki fark » 10000000000000 » 15 ekim 08 vatan gazetesine erisimin engellenmesi » cift sim kartli cep tel in sagliga zararli olmasi » yuzunu cevirme » ajda pekkan » summer 68 » insanin buyudugunu anladigi an » ilac gibi » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » yucel sayilar » rana senol » grup mulanbu