kawasaki 

kapat
  1. sitesindeki haritada trakya'nın yunanistan'a bağlı gözüktüğü motorlubisiklet üreticisi.
    #1043500 (eppur si muove, 23.12.2006 16:20)
  2. Yıllar önce gittiğim luna parkta (bkz: kamikaze) ye binmiştim fakat adı aklımda kawasaki olarak kalmıştı...
    (bkz: küçük çiftlik Luna Park ı)

Ayrıca çok kaliteli bir motor markası...Bir tanıdığımızda var süper ses çıkarır..
    #1043686 (chili pepper, 23.12.2006 16:47)
  3. honda ve yamaha'nın yanında sönük kalır.

haa, tasarımı güzeldir.
    #1504499 (bahdeniz, 08.04.2007 04:20)
  4. bi de atv'leri güzel bunların. hakkaten güzel.
    #1504500 (bahdeniz, 08.04.2007 04:21)
  5. özellikle çocuklarda görülen, yüksek ateş, lenfadenopati, deri döküntüleri ve konjuktivit ile seyreden, genelde orta çaptaki damarları tutan ve ölümcül olabilen bir vaskülit türüdür.
    #1504513 (Malign, 08.04.2007 04:28)
  6. Sıklıkla beş yaş altında görülen ateş, döküntü, eksüdatif olmayan konjunktival konjesyon, boyun lenf bezlerinde büyüme, ağız içi ve el ve ayaklarda değişiklikler ile karakterize bir vaskülittir. Hastalığın en önemli komplikasyonu koroner arter anevrizmasıdır. Büyük, orta ve küçük çaplı arterleri tutabilir. Mukokutanöz Lenf Nodu Sendromu ile birliktedir.
    #1763959 (lost control, 13.06.2007 19:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kawasaki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kawasaki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kawasaki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kawasaki. Copyright of the articles are belong to their authors.

» motosikletli kiz » kavazaki » japon cizgi filmlerinde hyuga ve kai yi sevmek » adriana lima nin var misin yok musun a katilmas » insan vucudu » fayda maliyet analizi » hipotiroid » fayda maliyet analizi » ataturk olmasaydi sozlukte yazamazdin serefsiz » makinalasmak » balkan turkuleri » canlar kimin icin caliyor » ahmet ersavci » ahmet ersavci » gunes kutlesi » vtunnel com » eskimotube » eskimotube » lafmacun org » zeynep candan ozkaynak » mektup » alternatif ogretmenler gunu hediyeleri » geoffrey oryema » temiz sozluk » oldugunde cehennemde ilk konusacagin kimse » turk kizlarini nasil buldunuz » ben bu deja vuyu daha once gormustum » ayhan isik » t bag » saklimdasin » the unforgiven iii » oss yi kazanmanin yollari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » firat aydinus » eve erkek atma teknikleri » salih memecan » vanja ivesa » derslere girmek yerine sozluge girmek » katamari » korkuyorum anne » intihar » malatyali cocugun baz istasyonu isyani » automatic