kavur baliklari 

kapat
  1. ibrahim tatlısesin bir şarkısıdır.

indim dereye
    daş bulamadim
    kendime göre
    eş bulamadim

aman melekem
    kavur balıkları
    akşama getirecem kabadayıları

aman melekem
    kavur balıkları
    akşama getirecem balıkları
    akşama getirecem arkadaşları

aman neresinden neresinden
    yandım neresinden neresinden
    tuttum karının eteğinden
    tuttum karının memesinden.

aman melekem
    kavur balıkları
    akşama getirecem kadayıları
    akşama getirecem arkadaşları

aman melekem
    kavur balıkları
    #399838 (KeviN, 05.07.2006 21:50)
  2. bir trakya türküsüdür.
    #399844 (monolith, 05.07.2006 21:52)
  3. melikeden rıcadır.
    #399877 (pafküf, 05.07.2006 22:02)
  4. klibinin girişindeki diyaloglar beni yarmıştır:
    -yedin beni sülüman,ekmeğe gideceğiz ekmeğeeeeeeeee
    -naş evladım naaaaaaaaaaağş
    #400753 (grand ekinoks, 06.07.2006 05:21)
  5. (bkz: cover balıkları)
    #888040 (faati, 21.11.2006 02:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kavur baliklari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kavur baliklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kavur baliklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alim eve doner » random peygambere maymun demek » yasli amcalarin kazi calismasina bakmasi » gorucu usulu evlenmeyi elestiren zihniyet » jim raynor » edepsiz turkuler » takva » dindarlarin islami surekli benzetmeyle betimlemesi » gorunen gol klavuz istemez » kisinin yasadigini anladigi anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci