kavunum tatli ben ne yapayim 

kapat
  1. e her şey beni buluyor,engel olamıyorum anlamında bi tanımlama işte
    #1029022 (sadrazamin sol seysi, 20.12.2006 22:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kavunum tatli ben ne yapayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kavunum tatli ben ne yapayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kavunum tatli ben ne yapayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kavunum tatli ben ne yapayim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ihtiyat » ataturk ile ilgili siirler » aldanma ki sair sozu elbette yalandir » acik ogretim » kartal hasan dogan spor kompleksi » is ve isci bulma kurumu » is ve isci bulma kurumu » dunyanin en korkulan taraftari » atesli hastaliklar » mustafa merter » kucuk memeli kizlarin buyuk memelileri kiskanma » ege denizi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » efsane sarkilar » gladiatus » kendi basligina yaran basliklar bkz i vermek » buyuk hun devleti » dunyanin kutlesi » halay bar » sagu » yilmaz buyukersen » irtica » banyodan yeni cikmis kiz » engin yilmaz » lenin » qaqas » eskisehir sozluk » vietnam » mouth for war » unutulmaz taraftar pankartlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kesecegi kediyi pet shoptan alan burjuva satanist » eruditio limites permeat » babanin cocugunu dovmesine izin vermeyen anne » filmlerden uzaylilar hakkinda ogrenilenler » devrimo » dunya kardeslik birligi mevlana yuce vakfi » tekno muzikte kalin erkek sesi fenomeni » siena » eraser » huseyin uzmez