kavram karmasasi 

kapat
  1. kavramlara farklı kesimler tarafından farklı anlamların yüklenmesinden kaynaklanan durum.
    iletişim problemlerine neden olur. kavramın içerdiği anlamlar kavramın dahil olduğu konunun uzmanları tarafından net olarak belirlenmeli ve herkes de o kavramı öyle bilmelidir. bu "ben onu demek istememiştim" gibi kanunlardan acayip yorumlar çıkarmak gibi durumlara engel olacaktır. bir de kavramların kasten içinin boşaltılıp yeniden doldurulması durumu vardır o ayrı.
    #852228 (asi, 13.11.2006 12:32)
  2. herkesin kendine göre yorumladığı olaylardır. en çok tartışılanlar, başörtüsü ve kamusal alandır.
    #852235 (fewzi1907, 13.11.2006 12:34)
  3. kavram karmasası kavramı bile karmasa içindedir.
    #852287 (asi, 13.11.2006 12:48)
  4. (bkz: kavram karmaşası yaratmak)
    #2244351 (asi, 01.09.2007 21:40)
  5. Anlaşılmazlık, anlam yetersizliği. *
    #4107988 (minik mavi balina, 18.10.2008 23:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kavram karmasasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kavram karmasasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kavram karmasasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kavram karmasasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kpss den 100 alip yerlesememek » komunizmin somurunun alasi olmasi » ihtiyat » ataturk ile ilgili siirler » aldanma ki sair sozu elbette yalandir » acik ogretim » kartal hasan dogan spor kompleksi » is ve isci bulma kurumu » is ve isci bulma kurumu » dunyanin en korkulan taraftari » atesli hastaliklar » mustafa merter » kucuk memeli kizlarin buyuk memelileri kiskanma » ege denizi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » efsane sarkilar » gladiatus » kendi basligina yaran basliklar bkz i vermek » buyuk hun devleti » dunyanin kutlesi » halay bar » sagu » olmeden once izlenecek filmler » huseyin gezer » the cutting edge » cutting edge » mustehcen entry sonrasi sozlugun sapitmasi » turkiye de arac sayisinin cin den fazla olmasi » yaran msn iletileri » vali konagi » ekinoksah » ukte explorer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » defne joy foster » fenerbahce nin bu sene lig dusmesi » wikisend » gulumse » toefl ibt » denilson » birahane darbesi » telefonda aglayan eski sevgili » bir saat yuz dooolar » sick the red