kavram dersanesi 

kapat
  1. köklü bir kurum olmasına rağmen eski karizmasını yitirmeye başlamış dersanedir. eğitmen kadrosu öğretmenlerden ve asistanlardan oluşmakta, gereksiz hiyerarşik bir sistem uygulanmaktadır. son dönemde öss ve oks dışında ales ve kpss gibi sınavlara da hazırlamaya başlamıştır. kurucularının * yakında yüksek okul açacakları söylenmektedir.
    #1969668 (teachero, 19.07.2007 23:19)
  2. denizli şubesindeki etüt hocalarının kendini aştığının süphesiz olduğu dershane. etüt için gittiğiniz her yeni günde etüt bitimi yarın görüşürüz cümlesini sarf etme yeteneğine sahip bu hocalar. hergün hergün sizi görmekten bıkmazlar. cinnet geçirip de "yeteeeeeeeer! hocam yakında biyoloji ve kimya kusucaaaam" demeden azıcık da olsa tatil koparamayacağınız kesindir. denendi, başarıldı. 2 gündür evdeyim mutluyum. *
    #2209187 (misskin, 27.08.2007 15:51)
  3. şahsımın üniversiteye gidemeyeceğini önceden görüp nasıl olup da adresimi bulup yeni öğretim döenminde beni aralarında görmek istediklerini merak ettiğim dershane.
    *
    #2209217 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 27.08.2007 15:56)
  4. maltepe şubesini kaplayan koccaman mavi gözlü kız resmi yüzünden sadece kızlara özgü olduğunu düşündüğüm dersane. aynı şey pepsi max reklamında da gözüme batmıştır.

(bkz: içme nejat)
    #2385228 (felix felicis, 26.09.2007 22:11)
  5. bursa şubesi bir takım anlaşmazlıklar nedeniyle kapanmış, yerini asmef ve tan grup'a bırakmıştır.
    #3211060 (aura, 30.03.2008 20:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kavram dersanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kavram dersanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kavram dersanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kavram dersanesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ihtiyat » ataturk ile ilgili siirler » aldanma ki sair sozu elbette yalandir » acik ogretim » kartal hasan dogan spor kompleksi » is ve isci bulma kurumu » is ve isci bulma kurumu » dunyanin en korkulan taraftari » atesli hastaliklar » mustafa merter » kucuk memeli kizlarin buyuk memelileri kiskanma » ege denizi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » efsane sarkilar » gladiatus » kendi basligina yaran basliklar bkz i vermek » buyuk hun devleti » dunyanin kutlesi » halay bar » sagu » fasizm » irtica » dora the explorer » bruce willis » hakan gunday » online yazarlar » boxer » gokcek vs karayalcin » geyik testi » prezervatifi yanlis yere takinca oldu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » modiodal » bir jedi ile gereksiz polemige girmek » the man who wasn t there » hicbir zaman mukemmel oldugunu hissedememek » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » kleopitircik » tanzanya » bir ses » tinar » mindfreak