kavgaya canak tutmak 

kapat
  1. Söz ve davranışlarıyla kavgaya, kargaşaya yol açmak.
    #16239 (October, 16.01.2006 02:28)
  2. bi nevi yangına körükle gitmek...
    #16242 (mirza, 16.01.2006 02:29)
  3. biri işerken avuçları birleştirip altına tutmak gibi bişey
    #16270 (ophelia, 16.01.2006 02:32)
  4. (bkz: provokasyon)
    #249507 (Confusedy, 16.05.2006 09:10)

© 2008 - uludağ sözlük

kavgaya canak tutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kavgaya canak tutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kavgaya canak tutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran diyaloglar » genelkurmay i yipratmayan tek sey » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » ruyada uyuyamamak » turban » olasi turk spor gazetesi haberleri » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » kiyamet gunu gazete mansetleri » hayati » ben ask oldugumu aglarim » jiriskop » schizo » kolpacino » aysun kayaci » enderun sevgiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » harry kewell » yaran msn diyaloglari » hatun gelince caldir » burada allah yok peygamber de tatilde » dunyanin en mutevazi adami » l manyak » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » avea11 » dayanilmaz kelimeler » paramparca » cumartesi yarim gun calismak » haber sicmak » it s too late