kavga etmeyin lan 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kavga etmeyin
  2. kavga etmeyin matematik yapin
  3. kavga izlemek icin kavga yaratmaya calisan insan
  4. kiz var kufur etmeyin aq
  5. yapmayin etmeyin
  6. yavsaklik etmeyin lan
  7. beni kategorize etmeyin
  8. kendi aranizda dua etmeyin
  9. ulkeyi bolmeyin akp ye ses etmeyin
  10. ben ettim siz etmeyin agalar

© 2008 - uludağ sözlük

kavga etmeyin lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kavga etmeyin lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kavga etmeyin lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» renaudot odulu » dunya evi » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » tencereyi ocakta unutmak » acemisinden ankara notlari » jean marie gustave le clezio » ismail saib sencer » ah muhsin unlu » yatilan kizin babasina kizinizla yattim demek » year book yourself » karti bankamatige kaptirmak » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » ask korkutur » nesquik » yuck » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz melek » domaltip bafilemek » yeter artik vurmayin adam oldu » teroristlerle anlasma yapan devletler » subat » charlie wilson s war » asante » pomak » turkan soray » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » berfin » borg el arab stadium » istanbul surlari » yilan yagi » crossfire