kavga cikacak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasasin kavga cikacak
  2. civciv cikacak kus cikacak
  3. kavga izlemek icin kavga yaratmaya calisan insan
  4. kan cikacak
  5. sinavda cikacak bunlar
  6. hamsi kavaga cikacak
  7. elimden bir kaza cikacak
  8. aya cikacak ilk turk sorunsali
  9. uzaya cikacak ilk turk kim olur
  10. maca cikacak futbolcu tripleri

© 2008 - uludağ sözlük

kavga cikacak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» arkan in kaplanlari » bir dionysos tapinagi olarak yesil bufe » yargitay » nicos » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » emre aydin » anksiyete bozuklugu » besiktas » sigara parasi ile yapilabilecekler » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » kandiber kalesi » al hediyeni ver seref madalyami » turkiye de anyasa gelistirmelerine bir bakis » atsiz » orkestra » georginio wijnaldum » cihat abaoglu » goodboy » cimbom un fener burnunda sampiyonlugunu kutlamasi » sevisme baslatici diyaloglar » tatli su komunistleri » bir boka benzemeyen minimal siir » kizlik zarini diktiren kiz » patronun masasina ucan tekme atarak zam istemek » ac misin tok musun » turkulerden de caldim » sozluk yazarlarindan aforizmalar » seyahatname » maurica maeterlinck » mustafa kemal ve cetecilik » 20 mayis 2008 kylie minogue istanbul konseri » before i got my eye out » uctu uctu kus uctu » 2008 eurovision sarki yarismasi » uzun boyun avantajlari » type 0 negative » insani delice mutlu eden seyler » sessiz » dostlarinin gozdesi » aramaya usenmek » asli islamoglu » bakma sen » multiple myeloma » otel odalari » sozlukle ilgisiz istekler » basil zaharoff » seovi akilli olsun akilli » seri eksi oy veren ibnenin evladi » domuz eti yemek » kufur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa