kavaklar 

kapat
  1. sezen aksunun muhtesemlerinden sadece birisi..
    sadece dedimse hafife almayin..
    dinledikce daha bir sevilenlerden..
    (süpürgesiz cadi, 15.04.2006 18:35)
  2. sözler metin altıok müzik onno tunç'a aittir..bir başka alemlere daldırır.

Ah kavaklar ah kavaklar
    Bedenim üşür yüreğim sızlar

Beni hoyrat bir makasla
    Ah eski bir fotoğraftan oydular
    Orda kaldı yanağımın yarısı
    Kendini boşlukla tamamlar
    Ah omuzumda bir kesik el ki
    Hala hala durmadan kanar

Ah kavaklar ah kavaklar
    Acı düştü peşime

Ah kavaklar ah kavaklar
    Ardımdan ıslık çalar
    (baudelaire, 24.05.2006 19:30)
  3. Çok büyük bir şarkı ve çok büyük bir yorum var içinde. Şimdi Youtube'a koymuşlar 89 hisar videosunu şarkının.
    Annem kavaklar diyor şarkının bir yerinde..
    Çok fena...
    Acıyor içi insanın.
    (kIran kIrana, 21.01.2007 01:11)
  4. (bkz: başımda kavak yelleri esiyor)
    (hunter, 21.01.2007 01:12)
  5. fatih akın ın kısa ve acısız filminde kullandığı en vurucu sezen aksu şarkısı.
    (sayid jarrah, 21.01.2007 01:16)
  6. sözleri insanı derinden yaralar,unuttuğunuzu sandığınız olayları bütün canlılığıyla ilk günki gibi getirir gözlerinizin önüne.o hoyrat makas sizi sadece fotoğraftan değil,onun hayatından da oyup çıkarmıştır.şarkı da bahsedildiği gibi sizin yanağınızın bir parçası hep o fotoğrafta kalır,omuzunuzdaki kesik elin kanları ise Allah'ın her günü içinize akar,hiç ama hiç unutulmaz...
    (herpes, 23.02.2007 18:38)
  7. metin altiok'ın şiiri onno tunc'un mükemmel bestesiyle birleşince dinlerken yüreğimin sızladığı bir şarkı ortaya çıkmış.. sözleri zaten güzel, bir de o müziği yok mu hiç dayanamıyorum.. sezenim de yine yapmış yapacağını mükemmel yorumlamış şarkıyı.. uzun yolculukta dinlemesi daha da etkili oluyor, dalıp gidiyorsunuz en derinlere..
    (derin, 16.07.2007 02:32)
  8. http://www.youtube.com/wa...hOJFU&feature=related +
    (the kene, 16.12.2007 01:54)
  9. sarkiyi dinlerken joanne greenberg in sana gul bahcesi vadetmedim kitabının ön kapağındaki resme bakin. şarkinin sözleri ancak oyle anlaşılabilir.

http://images.google.com....um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN
    (hocuspocus, 21.12.2007 17:46 ~ 17:47)
  10. ölümü en iyi (yani iyi derken en ürpertici, en acı, en gerçek) hissettiren şarkıdır bu bana göre.
    sessiz gemi'den bile daha çok.

daha ilk notasıyla girersiniz şarkıya.

2006'nın haziran ayının bir gecesinde harbiye açıkhava tiyatrosu'nda dinledim bu şarkıyı ben. Sezen'den dinledim, herkesin dinlediği gibi.
    şarkının sonunda çalar diye attığı çığlıkları dinledim.

bir yerde sustu sezen.
    benim de başım öne eğikti o esnada.
    bize bıraktı falan sandım. ama epey söylemedi.

sahneye baktım, 3. sıradaydım ama gördüğümden emin olmak için barkovizyon'a da baktım.
    sezen niye susuyor görmek için baktım.
    ve gördüm.

bu şarkıda olabilecek en doğal şeylerden biri olmuştu sezen'e.
    sezen susuyordu.
    çünkü sezen...
    ağlıyordu...
    (kIran kIrana, 29.02.2008 21:07)
  11. metin altıok'un sezen aksuya sattıktan sonra kazandığı parayla evine buzdolabı alabildiği şiirdir.

metin altıok sonra da sivasta yakılmıştır.
    (encam, 08.05.2008 09:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kralice elizabeth in umut sarikaya ile carpismasi » evli olmamak » the girl next door » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » yaran basliklar » belediye otobusunun magellan ruhlu on cam yolcusu » beyanname » baskasinin yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanarmis » zincirleme baslik tamlamasi » recep toparli » hazro nun tarihi eserleri » seks diyeti » uyumak » captain gault » esra erol la izdivac » sarki desmek » karin » since i ve been loving you » eski camlar bardak oldu » parametre » arda turan » erkan ogur » sungur savran » oyle yok oyle kopmahlih oynama » sehir » yaran wc kapi arkasi yazilari » metalci kizlar veriyormus » cayir cimen geze geze oy » yalanci romantik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa