katula katula 

kapat
  1. bir davut güloğlu şarkısı. şunun gibi bir şeyi ima etmek istemiş olabilir.
    (bkz: katila katila gulmek)
    #3101688 (sadettin kanyak, 06.03.2008 15:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

katula katula başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. katula katula ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu katula katula nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about katula katula. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ihtiyat » ataturk ile ilgili siirler » aldanma ki sair sozu elbette yalandir » acik ogretim » kartal hasan dogan spor kompleksi » is ve isci bulma kurumu » is ve isci bulma kurumu » dunyanin en korkulan taraftari » atesli hastaliklar » mustafa merter » kucuk memeli kizlarin buyuk memelileri kiskanma » ege denizi » gece yarisi xxl tv yi ac diye arayan sevgili » efsane sarkilar » gladiatus » kendi basligina yaran basliklar bkz i vermek » buyuk hun devleti » dunyanin kutlesi » halay bar » sagu » pinti caner » bir insanin ic camasirlari toplami » kimyager » tanriya sorulacak tek soru » pafta » citoles » aysil » turkiyem turkiyem cinnetim » ogrenci isi turk kahvesi » fender sp 10 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » drowning pool » etimoloji » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » aile serefi » steroid » gang bang deneyi » 5 aralik 2008 ankara bok yiyoruz zirvesi episode 3 » gulduk eglendik zengin kalkisi yapalim » vize sabahi sozlukte oyalanmak » dum kah kah