katlanmak zorunda olanlara allah sabir versin 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah geride kalanlara sabir versin
  2. seni alacak kocaya allah sabir versin
  3. allah bekara sabir versin evliye bir tane daha
  4. katlanmak zorunda olunan denyolar
  5. sabir allah sabir
  6. allah im sen bana sabir ver
  7. allah belani versin allah
  8. allah versin
  9. allah afiyet versin
  10. allah belami versin

© 2008 - uludağ sözlük

katlanmak zorunda olanlara allah sabir versin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. katlanmak zorunda olanlara allah sabir versin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu katlanmak zorunda olanlara allah sabir versin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» komando egitimi almis baliklar » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » while the cold winter waiting » iskur bana is bul » oje » moderator bizim siparis nerde kaldi » sozluk yazarlarinin itiraflari » avcilar universitesi » slm asl pls » gercek » cikin sikin birbirinize » samuel beckett » erkekleri kullanan kizlar » pomak » calculus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seovi » john travolta » kaderimin cv si » iste kuku kuku geldim » penisin var derdin var » kavusamazsin orospu olur » black ice » izmir » bilgi yonetimi » kominist » tetikci » turk kizlari » cizgi roman » insanlardaki yapmacik ask meraki » bionic commando rearmed