katkat 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ka
  2. ka band
  3. ka bar
  4. ka ching
  5. ka der
  6. ka fa 1500
  7. ka mer
  8. ka n
  9. ka tun mita xendasoc
  10. kaal

© 2008 - uludağ sözlük

katkat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. katkat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu katkat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asker kocasi olmak » genel menajer degil gonul menajeriyim » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » babanin kriz var demesi » helal olsun dedirten entryler » nazli oksuz » semsek » beirut » yilan yagi » yasa mustafa kemal pasa yasa » her turlu pisirim yapilir » harvey nichols » ask karartir » kul olayim kalem tutan ellere » bezele » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi pusu » sozcu » solo testte 15 piyon birakmak » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » the gates of istanbul » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » fatih kacan » basliklari alt alta okumak » righteous kill » vampir yarasa » inter city firm » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » tanri yi silahsizlandirmak » the day that never comes