katilin meselesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kurt meselesi vs kiz meselesi
  2. katilin adi yok
  3. katilin seyi
  4. bir katilin anatomisi
  5. bir katilin psikolojisinin anlasildigi an
  6. seri katilin imzasi
  7. koku bir katilin hikayesi
  8. katilin klibi cikti
  9. katilin pesine dusmek
  10. katilin beynine girmek

© 2008 - uludağ sözlük

katilin meselesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. katilin meselesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu katilin meselesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neden hala » hazreti ayse » nazli oksuz » ote yandan » kuku bekcisi » basliklari alt alta okumak » birol guven in lost senaristi olmasi » tanri yi silahsizlandirmak » politika dergisi » agzini yalamak » fugitive pieces » abidas » sevcan orhan » asil tendonu kopsa stad inlermis » ramenskoye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halusinasyon » genelkurmay i yipratmayan tek sey » abisesque » haydi ic de cay koyayim » kurtlar vadisi pusu » iran » silikon yastik » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » dr cureklibatur ve bay arkin » apollonia » mircea lucescu » zehir » bekaret » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir