kate nash 

kapat
  1. ingiliz indie müzisyeni. lily allen ile pek yakındır ve onun gibi myspace yıldızıdır. caroline's a victim adlı parçasına klibi de mevcuttur.
    http://www.youtube.com/watch?v=IwsBacKQwLU +
    #1238971 (vera, 31.01.2007 19:13)
  2. my space sitesi sayesinde ünlenmiş ve lily allen sayesinde iyice tanınmış olan 87 doğumlu ingiliz şarkıcı.
    #2165529 (unique270, 20.08.2007 14:41)
  3. foundations şarkısıyla - ve ona çektiği kliple - son zamanlarda dinlediğim en şirin şey!

o telaffuz , o can't demeler , o klipteki mimikler..

lily allen özentiliği konusuna henüz girmiyorum.

tazecik şeker gibi ayol..
    #2243843 (yarim, 01.09.2007 20:15)
  4. (bkz: john nash)
    #2245119 (laedri, 01.09.2007 23:38)
  5. "ay nov ay şud foooget but ay kaaannnntttt" dırınırırı dırınırırıııı
    (bkz: ingiliz aksanı)
    #2412444 (tazefasulle, 01.10.2007 22:03)
  6. lily allen kopyası. işine baksın lütfen. müziği derhal bırakmasını istiyorum.
    #2439765 (bir avuc sacma, 07.10.2007 17:23)
  7. aksanına kurban. şu aralar pumpkin soup ile yine ortalarda.
    (bkz: yirim seni gız)
    #3448444 (jordan pippen rodman, 26.05.2008 02:34)

© 2008 - uludağ sözlük

kate nash başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kate nash ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kate nash nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izam » miehen tyo » bayramda aragonesin elini opmek » gretsch » araba killanan erkege oral seks yapmak » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » disko krali » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » terk i diyar » transatlantik egilimler » kizla mac muhabbeti yapmak » denizcilik isletmeleri yoneticisi » usuyen kutup ayisi » siklopentanoperhidrofenantren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the good girl » yildirim demiroren » resimler ve hayaller » headbang » aslan kral in oglu » klorin » gokhan gonul » britney spears » aliceinchains » golden margarita » ho amca » papa v sixtus » casio f91w » ac gitsin » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer