kate and leopold 

kapat
  1. 2001 tarihli bir hollywood filmi. yönetmen james mangold. başrollerde meg ryan, hugh jackman, liev schreiber ve breckin meyer.
    #1797397 (vernon sullivan, 20.06.2007 22:07)
  2. Oylesine evde bos bos zap yaparken, Hugh Jackman'i gorur gormez tv kumandasini bir taraflara attigim, filmin bitiminde de 'bende kendimi boyle bir kopruden asagiya atmak istiyorum, bende boyle bir leopald istiyorum' diye ic gecirmeme sebebiyet vermis filmdir. Kafa yormayan, bugulu bir yaz aksamina cuk diye oturan bir film. Hem hugh jackman oynuyor canim daha ne olsun. *
    #2162237 (Mystic Rose, 19.08.2007 21:39 ~ 21:41)
  3. bir zaman boşluğundan geçip 19.yüzyıldan 21.yy a gelen leopold ( hugh jackman ), bu konuda kendisine inanmayan kate e ( meg ryan) aşık olur. işinden başka şey düşünmeyen kate de bu aşka karşı boş değildir. ( zaten hiçbir romantik komedi filminde aşklar karşılıksız değildir. öyle olsaydı komedi değil, trajedi çıkardı ortaya)

leopold, bu yeni yüzyılın yaşam tarzını önce yadırgasa da bilgeliği sayesinde ayak uydurmayı başarır. kibarlığı ve centilmen tavırları ile de gönülleri fetheder.

fakat çağına geri dönme vakti gelmiştir.

işte bu noktada zaman, mekan dinlemeyen masalsı bir aşka tanık oluruz.

meg ryan'ın her zamanki rollerinden biriyle karşımıza çıktığı, 2001 yapımı, çıtır çerez bu duygusal-komedi filminin türkçe adı ise buyulu cift.
    #2218597 (muhabirkedi, 28.08.2007 22:08)
  4. yıllaaaar önce sevdiceğimle gidip sinemada izlediğimiz, o zaman pek bi sevdiğimiz film... güzeldi beea
    #2218640 (sirius black, 28.08.2007 22:14)
  5. şaşırtan hadise leopold'un yeni yaşamına hemen alışmasıdır. çok nadir şapşal bakışlar atsa da kendine düzen kurmayı bilmiştir.

ayrıca çok güzel bir aşk filmidir.
    #2943728 (desiree, 03.02.2008 19:05)
  6. izlenilesi en güzel aşk filmlerinden. leopold'un j.j e haddini bildirdiği yemek sahnesi çok keyifli.
    #3344910 (witch, 01.05.2008 21:06)

© 2008 - uludağ sözlük

kate and leopold başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kate and leopold ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kate and leopold nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» filistinde cocuk olmak » frank sinatra » pkk nin sitesinde d gezmis y aslan ve h inan » erci e » kuncu » tackling » 10 eylul 2008 turkiye belcika maci » baris memis » emolarla ugrasan bos insan » st jacob park a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games