kaslilar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ka
  2. ka band
  3. ka bar
  4. ka ching
  5. ka der
  6. ka fa 1500
  7. ka mer
  8. ka n
  9. ka tun mita xendasoc
  10. kaal

© 2008 - uludağ sözlük

kaslilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaslilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaslilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben hep kendime cikan bir yokustum » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » senede bir gun » kendi sessizligine gomulmek » tamirci ciragi » pizza hut » voznesensky » avrupa nin kuslari » lost un en guzel bayani » ahmet turk » kadinlari cekici yapan detaylar » aksiran teyzeli corega reklami » bestas » eski sevgilinin telefonunda sapik 2 olmak » sarmasik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arabayi kadin gibi park etmek » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » tutmus iddaa kuponu » etki » gunun sozu » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » blogger » diogo » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » aktutun karakolu » deniz demiroz » en gelismis dil » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » yagmur kasifoglu » ufo