kasirga insanlari 

kapat
  1. 2004 yılında show tv'de yayınlanan, başrollerinde mehmet gunsur, mehmet kurtulus ve ceyda duvenci'nin olduğu sade ve akıcı bir diziydi. yine tadında bırakılıp takdir toplayan nadir dizilerden olduğu için unutamam. çekimleri alaçatı ve foça'da yapılmıştı ki, ben bu dizide alaçatı'nın o dar ve dünyalar güzeli küçük sokaklarını izlemekten keyif alıyordum.
    #898078 (krmyrdsn, 23.11.2006 13:04)
  2. serhat tutumluer'in eşsiz oyunculuğu ile hafızalara kazınan dizi. klasik show tv dizi politikalarından mı bilinmez (bkz: rüya gibi) rating canavarına mağlup olup yayından kalkmıştı. * oysa gerek kadro gerek çekim yerleri muhteşemdi. *
    (bkz: Mehmet Günsür)
    (bkz: Ceyda Düvenci)
    (bkz: Mustafa Alabora)
    (bkz: Işık Yenersu)
    (bkz: Mehmet Kurtuluş)
    (bkz: Memet Ali Alabora)
    (bkz: Elvin Beşikçioğlu)
    (bkz: Filiz Üstün Durak)
    (bkz: Cevdet Arıcılar)
    (bkz: Erdal Beşikçioğlu)
    (bkz: Gül Erda)
    (bkz: Server Mutlu)
    (bkz: Erdal Cindoruk)
    (bkz: Burcu Tuna Uruk)
    (bkz: ismet Gülsoy)
    #2227010 (blonde mermaid, 30.08.2007 02:38)
  3. (bkz: kasırga)
    #2227016 (maskelibalo, 30.08.2007 02:39)
  4. dizidir, budur, unutulmayandır.
    #2355811 (kor bicak, 21.09.2007 20:14)

© 2008 - uludağ sözlük

kasirga insanlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kasirga insanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kasirga insanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aza » agzinin suyu akmak » devotchka » cay tazelerken hangi bardak kime aitti unutmak » love us or hate us » sol seritte 180 ile giden ibne » david bailey » metroda laptopu kapat diyen amca » guven hokna » dark tranquillity a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci