kasimpasali tayyip 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kasimpasali thank you su
  2. kasimpasali
  3. kasimpasali hilmi
  4. kasimpasali zihniyeti
  5. orumcek adam in kasimpasali olmasi
  6. basbakanlarin krali siyasi dev kasimpasali erdogan
  7. kasimpasali bir imam benim basbakanim olamaz
  8. tayyip erdogan a tayyip diye hitap etmek
  9. tayyip e recep tayyip erdogan demek
  10. recep tayyip erdogan a tayyip demek

© 2008 - uludağ sözlük

kasimpasali tayyip başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kasimpasali tayyip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kasimpasali tayyip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hitaf miret » the kingdom » the judas kiss » josef k » ilk gorusmede toka cikista opucuk » hardcore » asi322 » ahmet turan alkan » ant » bakinizlardan gerceklere ulasmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games