kasik bile hazirladim walla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kasik kasik peripella yemek
  2. walla walla
  3. walla
  4. chris walla
  5. sana laflar hazirladim
  6. ve sana laflar hazirladim
  7. sozluk sana yazilar hazirladim
  8. ayrilik konusmami evde hazirladim
  9. cantami hazirladim yunanistan yolundayim
  10. sana cok sinirliyim ve kufurler hazirladim

© 2008 - uludağ sözlük

kasik bile hazirladim walla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kasik bile hazirladim walla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kasik bile hazirladim walla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tek kisilik yatakta iki kisi yatmak » mahmut aksu » turkiye nin en buyuk 10 sanayi kurulusu » basinda turban kicinda tanga bu ne bicim dalga » hurriyet » yemek secen kisinin misafirlikteki sikintisi » uludag gazoz » 12 sokak ayaklanmasi » bodrum » yaratici msn nickleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci