kasi kemanim 

kapat
  1. hatirla sevgili dizi muzikleri albümünün #14 parçası..
    çok güzel.
    #2174928 (4ever pvd, 22.08.2007 00:54)
  2. Umut pişerdi yüreğimin ateşinde
    Sıvardın sabır duvarıma ellerinle
    Ağıt yakmaya dillerim varmaz
    Tükendim ömürlerce

Ey kaşı kemanım bülbülü şeydam
    Gül yüzün düş olmuş nasıl hayra yoram
    Ey karanfil karam gül tende yaram
    Güllerim tez soldu bülbülüm yanam

Hatıralarım bir kül gibi
    Ömrümdün yana bir gül gibi
    "Ölüm adın kalleş olsun"
    Ömrüm bir yangın yeri.
    #3106955 (cevapsiz soru, 07.03.2008 16:37)

© 2008 - uludağ sözlük

kasi kemanim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kasi kemanim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kasi kemanim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» g stringin sagliga zararli olmasi » bobo 3 guiza eder » ridvan i bitirecektim » cinsellik turkiye de ilkelce yasanmaktadir » bir demet tiyatro » beklediginiz lider geldi » kesmece kurbanlik satan kisi » iett soforunun cildirmasi » amnesiac » cok guzel hareketler bunlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci