kasardan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. az kasardan tost cok kasardan dost olmaz
  2. az kasardan tost cok kasardan dost olur mu
  3. farelerin kasardan iyi anlamalari
  4. eski kasardan guzel tost olur
  5. eski kasardan tost eski sevgiliden dost olmaz

© 2008 - uludağ sözlük

kasardan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kasardan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kasardan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fair tail » besiktas filmi » ilginc diyaloglar » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » gereksiz kiyaslamalar » alpine dachsbracke » rapidshare » pozitif milliyetcilik » cilgin bir hayat yasamak » sapkin bir beynin lobundan akanlar » abberline » docka » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » oyuncakbulut » google guvenli arama » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall in buyuk acmasi » online store » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » 7 milyon euro » sperm deyince gulen universite ogrencisi » rafet el roman » teoman » senede bir gun » i don t wanna know » asosyal metalci cocuk » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » yazarlarin quit mesajlari » la alegria » gece kusu » gossip girl