kasar sirin 

kapat
  1. şirinler köyünden çıkmış ancak köyün yüz karası olan şirindir. bildiğiniz ağır kaşardır. kontöre, yemeğe, elbiseye falan direk verir. güçlü şirin'e bir tek kendi keyfine verir. şirine'nin kız kardeşidir. gözlüklü şirin'se buna aşıktır, köy bu yüzden taşak geçer zaten gözlüklüyle.
    #3336688 (arude50, 29.04.2008 21:58)
  2. en masumane varlıkların bile sözlük abazanları tarafından nasılda iğrençleştirildiğini anlatan şirindir.
    #3336736 (duchesse, 29.04.2008 22:05)
  3. gözlüklü pezevenk şirin tarafından satışa sunulan, şirin - nemrut dinlemeden önüne gelene veren, sarı saçlı tiki şirindir. fuhuş aleminde ona ona kısaca sirine de derler.
    #3703717 (sonika, 22.07.2008 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kasar sirin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kasar sirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kasar sirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» v i lenin » zonguldak » beni orada arama » kibris » cisi geldigi zaman tutan insanin inanilmaz iradesi » 42 numara ayakkabi giyen kiz » ameliepoulin » 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » ermenistan dan cikmis en iyi sey kim kardashiandir » turkiye ye selenanin gelmesini istemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games