kas yaparken goz cikarmak 

kapat
  1. iyilikle yola çıkılıp ,fakat kötü sonuçlanan .
    #654623 (suvi, 21.09.2006 20:31)
  2. + hilmi abi hayırdır ne oldu gözüne?
    - ya sorma ruknettin, kas yapalım derken göz çıkarıyoduk az daha...
    + af buyur!
    - ya bi kaç hatun götürürüm diye fitnıs mıdır nedir ona gidiyordum ya
    + ha abi evet, hatta aidat giriyo diyodun..
    - heh işte orası.. ya dün koşu bandında takılıp düştüm de gözümü kenara çarptım...
    + vah vah geçmiş olsun abi.. madem gözü kaybettin, aidatı vermeseydin bari de götü kurtarsaydın ahaha
    - siktir git lan pezevenk....
    + anamı da alayım mı abi?
    - lannnn!!!
    + mal.. nolacak.. bu tipe kim bakar lan hödük... pabucumun arnold şıvardzendengezeri...
    #951478 (fewzi1907, 05.12.2006 00:52)
  3. + 10 luk dumble var mı?
    - satmıyoruz abi bokunu çıkarıyosunuz sonra
    #951582 (sekko, 05.12.2006 01:30)
  4. (bkz: kas yapayim derken goz cikartmak)
    #951625 (somuncu, 05.12.2006 01:40)
  5. sanatçı işi. daha iyisini yapmak için elzemdir.
    #3389431 (arabam var, 12.05.2008 22:17)

© 2008 - uludağ sözlük

kas yaparken goz cikarmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kas yaparken goz cikarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kas yaparken goz cikarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ukrayna » ernesto che guevara » izlanda » the offspring » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » dibi dibi rek » 22 kisiyle online olmak » google » get up » olu evinde seks partisi » medicine wheel » mehmet ali aybar » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » galleria » sac oynama aliskanligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinan engin » kulina » istanbul arkeoloji muzesi » celestial teapot » beklenti » bilgi islem » cahillikler kitabi » futsal » bakireler ulkesi » yaran baslik yonlendirmeleri » not a second time » satanizm bir din ise garfield seytandir » yilan yagi » memati bakisi » 3 telli bass gitar