kas kas nereye kadar 

kapat
  1. "bırak abi kendini üzdüğün yeter, bu işin sonu kötüye varır, sağlığın bozulacak vb. " manalarda kullanılan arkadaş tavsiyesi ya da kendi kendine ulaşılan içgörü.
    #1126636 (kargabeyaz, 08.01.2007 23:49)
  2. bir kızın body manyağı olmuş sevgilisine söylediği cümle.

ardından şu gelir. ya body ya ben.
    #1140292 (kargabeyaz, 12.01.2007 01:07 ~ 01:08)
  3. sınava çalışan öğrencinin sürekli ağzından dökülen cümle.genellikle bıkkınlık ifadesini belirtir ama başarısızlıklara da iyi bir kılıftır.* *
    #1140339 (shunketsu, 12.01.2007 01:22)
  4. bir vaginismus travması sonrasında, kendini sıkmaktan heba olan hatunun , ''sokarım vaginismusuna da ergenlik korkularına da, sen de sokacaksan sok artık aslanım, illa ben mi yapayım herşeyi'' şeklinde kendini salması esnasında verdiği tepkidir.
    #1810173 (zargana, 23.06.2007 13:30)
  5. sabahtan akşama hatta akşamdan da sabaha 24 saat bilgisayar başında nayt oynayan arkadaşa verilen tepkidir. (bkz: levıl kasmak)
    #1810471 (necben, 23.06.2007 14:31)
  6. ++ abi kasıyorum kasıyorum level atlayamıyorum. nereye kadar be.
    -- fazla kasma basur yapar
    ++ ..!!##@@.**
    #1810493 (beratulanberat, 23.06.2007 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

kas kas nereye kadar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kas kas nereye kadar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kas kas nereye kadar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknosa turkiye kupasi » memur mesai ucretlerine bes kurus zam yapilmasi » beko » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » turk silahli kuvvetleri » yuzen balon » ogrenci evi lezzetleri » kardese yapilan iskenceler » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » metroda kitap okuyan artist » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » age of mythology titans » tanri yi silahsizlandirmak » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pes 2009 » requiem for a dream » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » ramenskoye » fugitive pieces » teknik direktor kiyimi » bir populer kultur magdurunun ruyalari » otobuste on koltukta sapitan cocuk » schizo » lumpen burjuva » nightwalker » kaygisizlar » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » mavi tur » varille petrol almak