kas kaldirmak 

kapat
  1. bir estetik operasyonudur.yüz ifadesini hafife alınmayacak şekilde değiştirir.
    #2455608 (preghiera, 11.10.2007 03:47)
  2. türk ve orta doğu kültüründe hayır anlamına gelen mimik. ingiltere'de yaparsanız karşınızdakine aptal demiş durumuna düşebilirsiniz.
    #2455616 (koka, 11.10.2007 03:49)

© 2008 - uludağ sözlük

kas kaldirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kas kaldirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kas kaldirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» starbucks a sadece sicmak icin gitmek » extended substance » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » oleceksin kopek » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » fuck buddy » domaltip bafilemek » sol frame » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » revolver » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » yaran ogrenci isleri diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bekaret » istanbul surlari » volkan demirel in avrupa macerasi » bir sehri sevmek » dolunayisi » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » olasi turk spor gazetesi haberleri » ask yaslandirir » otobuste on koltukta sapitan cocuk » erdal guney » alp ustungor » bekaret onemsizdir » melankolik » mehmet ali aybar » bilgi yonetimi onlisans programi