kartpostal sairi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kartpostal
  2. nazim hikmet kartpostal sairidir
  3. ikinci el kitabin icinden cikan kartpostal
  4. ask sairi
  5. saz sairi
  6. ayriliklarin sairi
  7. hecenin bes sairi
  8. cile sairi
  9. hiciv sairi
  10. olum sairi

© 2008 - uludağ sözlük

kartpostal sairi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kartpostal sairi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kartpostal sairi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yahudinin tahta kilici » michael skibbe » cevir kazi yanmasin » alparslan erdem » ayyash maghanda » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » erkam » turkiyede ziraat muhendisi olmak » sevis » ask acitir » simone simons » yenipazar » kadin erkek esitligi » sarma sigara » ya rabia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » shrek corum versiyonu » 300 » pkk » barack obama vs john mccain » yaran yanlis okumalar » ben ask oldugumu aglarim » when nietzsche wept » julius aghahowa » internet gazetesi » albert finney » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » avrupa birliginin sozlugu okumasi » sacriter » izlanda nin satisi » ask susturur