kartal mezarliginda nihayet bulan ihtilalimiz 

kapat
  1. sanma ki hiç olmayacak ihtilal
    birgün gözlerinin arka bahçesinde
    kurulmuş çilingir sofram
    çimenleri çiğniyor çıplak ayaklarım
    sen kadehi en modern haliyle tutuyorsun
    ben yine italyan yine hercai
    nasıl tam istediğim gibi
    bir ingiliz hanımefendisi olacaksın bak
    dahası fransızlar gibi öpüşmeyi
    ispanyollar gibi sevişmeyi öğreneceksin
    bu avrupai ihtilal
    gözlerine yürürken
    biz birbirimize gülüp geçeceğiz
    ve aklımızın bir tarafında
    boyuna sırıtacak nietzsche
    bütün devrimlere yeğ tutacağız
    allahın bizi dünyaya attığı yerde
    hazret-i neyzene komşu
    gözlerine nazır
    bir köşeye gömülmeyi
    mükerrem mete
    #1463926 (donjuandemarkobey, 28.03.2007 19:41)
  2. yüreğimde bir ihtilal var
    el koyuyorum bütün vazgeçişlere
    ve daha bir sıkı sarılıyorum
    yokluğuna..
    #1463947 (zargana, 28.03.2007 19:48)

© 2008 - uludağ sözlük

kartal mezarliginda nihayet bulan ihtilalimiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kartal mezarliginda nihayet bulan ihtilalimiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kartal mezarliginda nihayet bulan ihtilalimiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilanco » bir deniz feneri vardi ne oldu » koyluleri nicin oldurmeliyiz » hayal dunyasi » diogo » michael » var misin yok musun tony » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » endise » sozlukculerin blog adresleri » kadirusagi koyu » karakol » var misin yok musun christina aguilera » ido » cool tequila » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » resmi nikah » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » baydin gayri » the good girl » messenger tv » zekeriya oz » fars haber ajansi » deli » 43 tane online yazar gormek » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » diogo luis santo » unut gitsin » kanye west » gokhan unal » karmanin sifir olmasi