karta kacmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. neturei karta
  2. magna karta
  3. tun tun kacmak
  4. kacmak
  5. cezaevinden kacmak
  6. rahati kacmak
  7. kacmak ama kovalanmamak
  8. travestiden kacmak
  9. kacmak icin
  10. sorunlardan kacmak

© 2008 - uludağ sözlük

karta kacmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karta kacmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karta kacmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edwin boekamp » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » iki penisli dogmus bebek » nane limon » seri eksi oy veren ibne » istanbul un en guzel semti » pro lisans » michael skibbe » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » richard ramirez » dance with me tonight » hayati » inter city firm » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » kitap okumamayi marifet saymak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » big fish » vicdani ret » ayabakan » faik » orta turkce » kabul ediyorum carlos benden iyi » yaran diyaloglar » 300 » erik gerets » time to burn » sozluk yazarlarinin itiraflari » harvey nichols » pera muzesi » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi