karsiyakalilarin ege tvyi basmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karsiyakalilarin ege tv yi basmasi
  2. baba catida anten duzeltirken tvyi bekleyen cocuk
  3. evi su basmasi
  4. al basmasi
  5. evi dedelerin basmasi
  6. deniz basmasi
  7. muz yerken ter basmasi
  8. sumer basmasi
  9. karincalarin evi basmasi
  10. dev tavsanlarin koy basmasi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dilek celebi » margarin » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak » hayati diger insanlardan bir adim onde yasamak » istikbal » ms visual studio » turk ruleti » gulu seven dikenine katlanir » eskisehir i sevme nedenleri » facebook » midkemia » fenerbahce ye 69 transfer » kararlastirip ayni giyinen kizlar » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » istah » guluslerimizin bedelini oduyoruz » space » iskenderun un tarihi eserleri » ederlezi » abdullah gul un pelerin giymesi » a 101 » bir kose yazarini sevmek » fransiz kadinlari » le meteque » 17 agustos 1999 » fat cat » halim sefik guzelson » ben bir multeciyim » oyle bir horlamak ki komsunun duvara vurmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa