karsiliksiz ask ucgeni 

kapat
  1. demir demirkan'ın adını verdigi ve 2000 yılında cıkardıgı albümün son şarkısı.

Bana sevgilim demistin
    Çok özlüyorum demistin
    Ne düsündün hiç bilmedim
    Kötü zamanlama, kararsizim
    Arkadas kalalim dedin
    Hayat aska karsi, ölüm hayata
    Ayni bizim gibi karsiliksiz
    Hayat aska karsi, ölüm hayata
    Ayni bizim gibi karsiliksiz
    Karsiliksiz, karsiliksiz...
    Bir ask üçgeni
    #854227 (adini unutan adam, 13.11.2006 20:00)
  2. iç açılarının toplamı hiçbir zaman 180 derece etmez bunun, daima bir şeyler eksiktir, tarif edilemez, dudaklar konuşmaya yanaşmaz, kulaklar işitmeye, gözler görmeye...
    derler ki, aşk tanımsızdır, içine ne koysan alır, dışarda bir şey bırakmaz, akıp gider avuçların elinden, ruhun bile duymaz...
    #854245 (larker, 13.11.2006 20:04)
  3. bu şarkının ardından, dunya benim albümündeki istemek yetmedi dinlenmelidir kanımca. etkileşim yapıyor.
    #1545239 (kutupsal form, 19.04.2007 23:36)

© 2008 - uludağ sözlük

karsiliksiz ask ucgeni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karsiliksiz ask ucgeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karsiliksiz ask ucgeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» butun ogullar anneyi bir siire terkeder » jean marie gustave le clezio » erdal guney » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » yahudinin tahta kilici » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » ask susar » birinci nesil yazitlari » la kayyume illahu » kizilmaske » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » tretuvar calismasi » annelerle girilen komik diyaloglar » planor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigarayi birakmanin zararlari » driving miss daisy » cakma pilotmont » ezoterizm » bon iver tarzi baslik acma rehberi » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » lulu » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » ahmet karayay » dance with me tonight » ask susturur » sunnet dugunu » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » los lunes al sol