karsilamaya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. chelsea yi desteklemek ok de ya karsilamaya gitmek
  2. chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslan
  3. fenerbahce yi karsilamaya gelen bir grup seytan
  4. fenerbahce yi karsilamaya giden bir grup seytan
  5. chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu

© 2008 - uludağ sözlük

karsilamaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karsilamaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karsilamaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 10000000000000 » dumur olaylar » dinci gazetecilik » griffin » sevgili » 100000000000000000 » yedik ictik busbutun ustune ister bi tutun » gemport » tootsie » capa tip fakultesi » kurtlar vadisi uzerine diyaloglar » ultractor » dibi dibi rek » terorun beyni barzani mihmandari akp » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » parasini bir haftada icerek bitiren ogrenci » turk silahli kuvvetleri » icerde » condom yoksa vermem » turk edebiyati romancilari » bir teselli ver » nietzsche » norsin » uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 12 » burhan altintop sirin » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » vasco da gama » tkip » at least i have a job » 100000000000000000000000000000