karsidan karsiya gecerken siritan insan 

kapat
  1. özellikle bir araba geliyorsa veya koşarak geçmesi gerekiyorsa mutlaka sırıtma fiili gerçekleşecektir.altında hangi psikoloji vardır bilinmez
    #368856 (esteban, 23.06.2006 14:51)
  2. (bkz: aa bu benim lan)
    hatta şöyleleri de vardır. karşıdan karşıya geçerken girdiği deneme sınavını kontrol ederler ve ölümden dönerler. tam araba çarpacakken zor kurtulurlar.* hatta karşıdan karşıya geçerken karşıya tam adım atıcakken "yetişemicem galiba" diyen vardır.* ama karşıya geçmiştir. araba çarpamaz durumdadır. ve bu lafı söyler. kardeşim geçsene karşıya. çarpacaksa koşsana.
    #369666 (nahil, 23.06.2006 21:15 ~ 21:16)
  3. once sola, sonra saga, sonra tekrar sola bakmadan gecen insan modelidir. yedigi haltin farkinda oldugunu bildigi icin gulucuklerle kapatmaya calismaktadir.
    #1539109 (RaDaMeNT, 18.04.2007 09:24)
  4. karşıdan karşıya geçerken aklına komik bir fıkra gelmiş insandır.
    #3288741 (arabaciarabayatasget, 19.04.2008 00:09)
  5. "kimse benim kadar sempatik, şirin karşıya geçemez. karşıya geçen en sevimli insan benim" demek isteyen insandır.
    #3288755 (tepesersemi, 19.04.2008 00:13 ~ 00:14)

© 2008 - uludağ sözlük

karsidan karsiya gecerken siritan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karsidan karsiya gecerken siritan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karsidan karsiya gecerken siritan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» if we don t end war war will end us » age of mythology the titans » devil in her heart » stephen appiah » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » sacriter » bir joker olarak ergenekon » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » ozgur tutsak » fifa 09 daki genc yetenekler » tanri vs insan » yumurtanin fircalanmams tarafi » monaco » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » lumpen burjuva » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » kaynana semra » tori amos » izlandanin satiliga cikmasi » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » erdal guney » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » agzini yalamak » turgay bahadir » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » asansor kullanmayi bilmeyen insan » migfer » haris alexiou » universitede hocalara verilmis ayarlar » aysun kayaci