karsi taraf da basindan beri bos olmayabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben her seyi basindan beri biliyorum ulan
  2. yarisma basindan beri boyle bir tablo gormedim
  3. karsi taraf
  4. olabilir de olmayabilir de
  5. hijyenik olmayabilir ama temiz
  6. hicbir sey sandiginiz gibi olmayabilir
  7. akil gel beri gel beri
  8. sevgilim yoksa sen sevgilim olmayabilir misin
  9. eksi sozluk e karsi olan bize de karsi demektir
  10. her seye karsi olan carsinin sikeye karsi olmayisi

© 2008 - uludağ sözlük

karsi taraf da basindan beri bos olmayabilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karsi taraf da basindan beri bos olmayabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karsi taraf da basindan beri bos olmayabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinemada film bitince alkislamak » yuzune tukuren dusmanini oldurmeyen hz ali » bebek gibi gupguzel anlayisli kulturlu olgun kiz » fakirlikten sikilip devrimci olmak » jarlaxle » lost » selena » bir medyatiklik araci olarak turban » fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » kiz arkadasin aldatmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games