karsi apartmandaki guzel kiza cicek yollamak 

kapat
  1. karşı apartmanda oturan ve ara sıra balkona çıkıp uzaklara dalıp giden güzel kıza hayranlık duymaktan vazgeçip ona çiçek yollamak. ilan - ı aşk etmenin bir yolu.
    #3711765 (abberline, 24.07.2008 09:34)
  2. karşı apartmandaki kızın karşılık olarak abisini yollamasıyla sonuçlanacak olan durum.
    #3711782 (bedevix, 24.07.2008 09:39)
  3. karsi apartmanin balkonundaki saksıya gider büyük ihtimalle o çiçek. *
    #3711808 (tutamadim kacirdim, 24.07.2008 09:47)
  4. karşı apartmanın balkonuda karanlıkta duran güzel kıza aşık olarak çiçek yollamak. sabah olduğunda ise aşık olduğunuz kızın balkondaki saksı olduğunu anlayarak kurduğumuz hayallerin yıkılması.

(bkz: hayat hayaller ve yıkımlar)
    #3712032 (meraklikedi, 24.07.2008 11:06)

© 2008 - uludağ sözlük

karsi apartmandaki guzel kiza cicek yollamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karsi apartmandaki guzel kiza cicek yollamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karsi apartmandaki guzel kiza cicek yollamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arjen robben » summer 68 » aglatan turkuler » dogan avcioglu » ana haber bulteni » oraklacekicledevrim » bilgi gokkusagi lgbt » pkkgercegi net » multivitamin » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » 100000000 » islam » varliga dayali menkul kiymet » bize f16 degil katir verin » cisin geri kacmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islam in hosgorulu olmamasi » ukte verme istegi » yaran videolar » serdal bahce » okul » uzundur sarkar oksayinca kalkar » her degisiklikte taktik sablonu yeniden belirlemek » aslanin agzina kafa sokmak » norsin » turk silahli kuvvetleri » vs » thomas hobbes » riddle of steel » bsgck » vaktiyle iyi biriydi