karpuzu ekmek bicagiyla kesmek 


kapat
  1. evde daha düzgün bir bıçak olmaması durumunda yapılacak şeydir. gönül isterdi şöyle uzun , keskin bir bıçak olsun , onunla keselim karpuzu. ekmek bıçağının kenarı tırtıklılı ya mundar oldu karpuz.
    #3721134 (tutamadim kacirdim, 25.07.2008 22:45)
  2. satır! veya pala! gibi aletler varken yapılan boş ve beleş bir eylemdir!!!
    #3721147 (bedevix, 25.07.2008 22:48)

© 2008 - uludağ sözlük

karpuzu ekmek bicagiyla kesmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karpuzu ekmek bicagiyla kesmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karpuzu ekmek bicagiyla kesmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz baykal » iddaa » kizlik zarinin dikilmesi » yesilcamda kadinlari hamamda toplama klisesi » aytac durak » oglan cocugu » 23 agustos 2008 ehliyet sinavi » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » guiza nin kes olusu » izmir in suyunun yuksek miktarda arsenik icermesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games