karpuz gibi muz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eli buz gibi gotu karpuz gibi olan insan
  2. elin buz gibi gotun karpuz gibi
  3. elim buz gotum karpuz gibi
  4. karpuz secer gibi kitap secmek
  5. karpuz gibi ici kirmizi disi yesil olmak
  6. karpuz cekirdeklerini taramali tufek gibi tukurmek
  7. karpuz secmeyi bilmedigi halde bilirmis gibi yapma
  8. tanri gibi yarat kral gibi yonet kole gibi calis
  9. karpuz var
  10. karpuz

© 2008 - uludağ sözlük

karpuz gibi muz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karpuz gibi muz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karpuz gibi muz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akraba » mou leipeis » sorun sende degil bende » yorum degil serbest cagrisim » kur yapmak » sinav boku » hasan celal guzel » asustek » yazi tura atmak » bisiklet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci