karpuz cekirdeklerini taramali tufek gibi tukurmek 

kapat
  1. ah be çocukluk...
    çocukken yapılan, karşılığında sadece altın değerinde şaplak yenilen atraksiyon.
    hele bide akraba çocuğunun, kuzenin, özellikle kardeşin suratına yaparsınız ki;
    yüksek ihtimal çocukcağız üstünüze karpuz kusar ödeşirsiniz.
    bazıları olayı abartır, kola şişesi diker ona nişan alırlar.*
    ah be çocukluk,
    neden bu kadar hızlı geçtin ?
    #1942646 (hattori kibar feyzo, 16.07.2007 00:25)
  2. (bkz: nerde o gunler)
    #1942677 (ilqim, 16.07.2007 00:33)
  3. (bkz: abinin yaptığı işkenceler)
    #1942708 (duru, 16.07.2007 00:38)
  4. ona alternatif olarak bir de elle karpuz çekirdeği pırttırılır ya da fırlatılır diyelim.
    #1944461 (sayincevizkabugu, 16.07.2007 11:54)
  5. akabinde ve detayinda karpuzun kabugunu denize atip 'aaa karpuz kabugu denize düstü haydi denize' girelim denerek cumborlop denize atlamakla bitecek olan eylemdir.
    #3450196 (mulayim, 26.05.2008 16:36)
  6. sadece çocuk olabilenlerin anlayacağı bir çeşit zevktir.
    #3450242 (talihsiz sokak kedisi, 26.05.2008 16:41)

© 2008 - uludağ sözlük

karpuz cekirdeklerini taramali tufek gibi tukurmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. karpuz cekirdeklerini taramali tufek gibi tukurmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karpuz cekirdeklerini taramali tufek gibi tukurmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik ve nick uyumu » seni seviyorum diyene olcu birimi sormak » bir turk erkegi icin seks stand up gosterisidir » oliver kahn » rusya milli futbol takimi » zaza inadi » ankaralilarin kaba olmasi » eksileri bagrina basmak » ekmegimi kazanirken » yildiz futbolcunun genelde cirkin olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games