karniyapyarik 

kapat
  1. entryleriyle moral bulduğumuz dördüncü nesil yazar.
    (tepesersemi, 17.07.2007 14:02)
  2. beyoğlu insanı.
    (yasakani, 18.07.2007 11:34)
  3. iyi kişilikli bir yazardır alkolik olması an meselesidir .
    (sidikli kontes, 21.07.2007 02:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jessica alba » odtu kutuphanesi » yurtici kargo » uludag timsahlar » andriy shevchenko » running up that hill » masa tenisi » circle » mert nobre » kravat oyunu » balikesir » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » suleyman demirel » hayattan soguma nedenleri » hasyet » ode to joy » radio fg » dertler benim olsun » basketbol takiminin en kisasi olmak » duzce universitesi » fuckin machine » pondexter » 1594 » ikinci universiteyi okumak » foma » ask eskitir beni » alaca bayrak » erkan dogan » recine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa