karmayi yigit ozgur esprileri sayesinde arttirmak 

kapat
  1. tersi de mumkundur: (bkz: yigit ozgur esprileri/#3078646)
    (84 44 114 44, 04.03.2008 14:46)
  2. yiğit özgür üzerinden okuyucuya oynamaktır. peki bu artıları verenler ne düşünmektedir, "ov ben de buna çok güldüm demek bu yazarla aynı kafadayız öyleyse niye artı vermeyeyim ki" diyerek yazara mı oylarlar yoksa sadece karikatürü mü oylamaktadırlar. bence ikisi de yanlıştır zira doğruysa ben de komik bulduğum bir entrynin linkini kendi entrymde yazarım, sonra hem onu artılasınlar hem beni oh ne güzel ne kadar da akıllıyım.*
    (archvile, 08.05.2008 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» stray cat strut » telefonun basinda beklemek » cikma teklifi reddedildikten sonraki ilk cumle » oilrig » cem mumcu » eddy » rosalinda » parfum » efes beer fest » 2009 uefa kupasi sampiyonu besiktas » kadinlarin aslinda demek istedikleri » kizce » kalcasinda ben olan kizlar » yemekte tavsan rosto var » torba var mi beyler » savsat » ders niteligindeki fikralar » bem kalesi » tiki dili ve edebiyati » merhametten maraz dogar » en salak mankenler » euro 2008 turkiye aday kadrosu » hayat kirikligi » zibarik » harun kolcak project » maclarda tezahurat etmeyi bilmeyen insan » deniz bolukbasi » sevmek benim neyime » metalci kizlar veriyormus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa