karmaya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. karmaya oynamak
  2. seovi ile karmaya bak
  3. karmaya inanmak
  4. karmaya oynayan yazar
  5. arti karmaya sahip yazarlar
  6. az entryle dusuk karmaya sahip olmak

© 2008 - uludağ sözlük

karmaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karmaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karmaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» meydanbenim » benjamin linus » thinking substance » bez bebek te yakalanan matrix tadi » beni birakip nerelere gidersin mysql server » gozume toz kacti » metroda cift kale mac yapmak » 105 yasindaki bakire » rs4 rtr 3 evo » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » 10 ekim » sinirli internetin ortak kullanilmasi » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » karti bankamatige kaptirmak » 1990 dogumlu olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zulfu livaneli » orgeneral sadi ozcan » tori amos » yeter artik vurmayin adam oldu » ulugay sozluk » dunya evi » ben hep kendime cikan bir yokustum » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » sizin dininiz size benim dinim banadir » kurtlar vadisi pusu giray » yaran nickler » bunyamin ayasi turbesi » ataturk geri donse soylecegi soz » serva dinu » bozulan uyku duzeni