karmasi en yuksek yazarlar 

kapat
  1. yazdığı okunası ve oylanası yazarlardır. nitekimde okuyup oylanmıştır.
    (bkz: salça)
    #2762503 (Carmadon, 29.12.2007 15:25)
  2. (bkz: deep)
    724 (leziz)
    #3718208 (yazaman, 25.07.2008 13:23)
  3. (bkz: grand ekinoks)

ters bi insan olduğumu söylemiş miydim ?
    #4041452 (koca haydar, 03.10.2008 22:56)
  4. nikim yok benim buna iyi bir örnek olabilir.
    #4041456 (matrixxx, 03.10.2008 22:57)
  5. zenginin mali zugurdun cenesini yorar gibi bir sey olsa gerek.
    #4041483 (avadakedavra, 03.10.2008 23:02)
  6. rütbelerine baktıkça gülme krizlerine girdiğim, saovmları olup karmalarını yükseltmeye çalışacağım yazarlardır.

leziz ne abi ya?
    #4041497 (der meister, 03.10.2008 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

karmasi en yuksek yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karmasi en yuksek yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karmasi en yuksek yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» regl sancisi cekenlere oneriler » iyilesmeyen yaralar » idrak edememe » hazreti ayse » kizarmis bayat ekmek » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » sehremini » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » lenovo » micky green » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » little child » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » ergenekon cetesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yemek yemenin ilkellik olmasi » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » ozru kabahatinden buyuk » bos beles entryler » albert einstein » yavuzhan » sevcan orhan » kitap okumayi marifet saymak » kaynima kaydim » serenitytheone » polat alemdar in eroinman olmasi » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » cirkin olmak » shrek corum versiyonu » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi