karmasi eksiye gomulup tirmanamayan yazar 

kapat
  1. seri eksi oy veren yazarların oyları sayesinde dibe vurmuş, çıkışa geçemeyen yazar.
    #3426191 (chronicle, 21.05.2008 11:30)
  2. (bkz: hizla karma kaybediyoruz tamam) *
    #3426196 (sanirim osurdum, 21.05.2008 11:31)
  3. Muhtemelen fenerbahçelidir ve nurcu değildir.
    #3426202 (damat hobbit pasa, 21.05.2008 11:32)
  4. (bkz: grand ekinoks)

kill bill 2 deki mezar sahnesini * hatırlatıyor bana. *
    (bkz: karma listesi/#2741954) *
    #3426208 (notrinova, 21.05.2008 11:34)
  5. gün geçtikçe dibe vuruyorum..

(bkz: florinali numuneddin)
    #3426258 (florinali numuneddin, 21.05.2008 11:51)

© 2008 - uludağ sözlük

karmasi eksiye gomulup tirmanamayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karmasi eksiye gomulup tirmanamayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karmasi eksiye gomulup tirmanamayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sag bilege tecavuz eden parcalar » cok eski sevgilinin aramasi » linger » jesus christ propogandasi » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » zehra vakfi » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » ilkokulun vazgecilmezleri » bir boka benzemeyen minimal siir » bu savasa hayir diyelim » ask genclestirir » albert finney » thomen stauch » saray helvasi » aksam olmus yahu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » incesaz » seus » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » parasut fren » yeter artik vurmayin adam oldu » lulu » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » kullenen ask » tanri vs insan » sinan engin » heroes » nesquik » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » genetik determinizm » kktc ile turkiye farklari